Hösthelg i Oktober

Hade en riktigt mysig helg den som var. Var med A och N till Enköping och först väntade handboll. Lotten spelade SM steg 1 och vi hann precis dit till första matchen som började klockan 12. De mötte Huddinge och förlorade matchen med 9-20. Efter matchen gick jag, A, N, mamma, mormor, A's mamma + sambo ner på stan för att äta. Där träffade vi även på A's bror som gick och åt (tog en kaffe) med oss. Till lunch blev det Lax med skagenröra och kokt potatis, gott var det :) Hann med en liten runda på stan innan det var dags för nästan match kl 15.30 mot hemmalaget Enköping. Även här blev det en förlust, nu med 7-16. Efter matchen åkte vi hem till A's mamma, lekte lite med N och tågbanan (som såklart var roligare att ta isär än att bygga ihop ^^) och blev bjudna på Tacos. Riktigt gott med mat var det, men ännu godare var efterrätten. Vi fick ugnsbakade äpplen med mandelmassa i, och glass till det. Så lätt att göra och såå gott :)
 
Just det, en liten hembakt kaka blev det till också, mums!
 
På söndagen tog vi det lugnt på morgonen, A fick titta på F1:n till frukost och sen blev det förmiddagslek i lekparken/skolskogen i närheten. En riktigt fin höstdag med klarblå himmel och mångfärgade löv på träden (och på backen). Kändes dock att det börjar bli höst på riktigt nu. Man ville helst hålla sig i solen och när man kom in var man kall. Efter lunch låg jag och A och vilade en stund, var en liten en som hade hållit oss vakna under natten. Sen bar det iväg på en snabbvisit till A's mormor innan det var dags för sista handbollsmatchen. Den här gången spelade dom mot Tyresö, vilket gjorde att det blev lite snurrigt emellanåt ^^. Man har ju tittat lite på Linnea när hon spelat i Tyresö. Matchen var ganska jämn till en början och Forsbacka ledde, men Tyresö kom igen (av den högljudda hejarklacken kanske) och vann med 12-9. Forsbacka hade i alla fall vunnit den första matchen på söndagen, med 9-8 mot Strömnäs.
 
 
 

Att träffa folk den här helgen var inte över än. Jag, A, N och A's bror åkte direkt till Västerås efter matchen, då vi var ditbjudna på söndagsmiddag hemma hos A's pappa + sambo. Där var även hans sambos två barn varav den ena hade med sig sin flickvän också. Vi var där och åt mat, efterrätt och pratade i några timmar innan det bar av hemåt igen. Länge sen man körde en längre sträcka i mörker nu, men det gick bra det med. Var en väldigt trevlig helg, med mycket folk inblandade, men som vanligt var den över alldeles för fort. Helgen gav mig i alla fall mycket positiv energi, så jag var glad :)

Kommentarer
Mli - Mamma till Elton ♥ säger:

Åh jaa, vintern är ju så mysig :) Den verkar komma tidigt i år..!

2013-10-18 | 21:15:52
Bloggadress: http://idamli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback