Why couldn't every day be saturday or sunday?

Har haft en väldigt bra helg, som väntat. På lördag förmiddag testade jag mina rullskidor för första gången. Hade A och N som publik. Inte direkt påhejande, mest skrattande ^^ Jag förstår att jag måste sett rolig ut... Vingligt var det, ingen broms på skidorna och hjälm på huvudet - skitsnyggt! Men jag bjuder på fotot, så kan ni få ta del av det själva - ser ut som att man aldrig stått på ett par skidor, haha. Från början var det väldigt svårt, hjulen kändes tunga och det var svårt att diagonala med skidorna utan spår. Men det gick dock bättre efter en stunds åkande - lättast var uppförsbackarna :) Vågade dock inte åka ner för så många backar (utan broms som sagt), vilket resulterade i att det inte belv allt för mycket uppför heller. Men en rolig tur var det, och nu blir det träning imorgon! :)
 
Ser ut som att jag inte har något hår heller.. Aja ;)
 
Efter skidåkandet blev det dusch och sen iväg till Länna för lunch och lamptittande. N var gnällig och trött, så det var lite svårt att gå runt inne på Länna Möbler och sen på Ica. Men vi lyckades få mat handlat och lampa bestämt. Eller A hade iofs redan bestämt det för länge sen innerst inne, eller hur älskling? ;)
 
När vi kommit hem blev det bullbak. Testade att baka pepparkaksbullar som jag hittade på den här bloggen. Tack för tipset! De blev jäkligt goda, och fick en att längta lite mer till julen :) Och förresten, va roligt det ska bli att få julpynta i vår lägenhet sen :) hihi. Efter bakandet blev det städning av i princip hela lägenheten och sen mat i form av abborre med potatis, gräddsås och gräslök - mums!
 
Natten till söndag blev det inte mycket till sömn, var vaken mest hela tiden kändes det som. Det resulterade i att A och jag var väldigt trötta när N tyckte att det var morgon. Efter lite frukost blev vi piggare och snart kom Klara med familj på besök. De fick titta hur vi bodde och så fick N och N lite mellanmål innan vi promenerade iväg till Slottet för lunch. Vädret var inte det bästa, duggregn och gråmulet, men det var ganska skönt ute ändå. Blev lunch ute på Notholmens Café och sen en promenad hem och lite runt i området innan vi gick in. De fick sedan smaka våra pepparkaksbullar, och de var uppskattade av dem också :) Sen blev det lek och prat innan det var dags för dem att åka hem. Riktigt trevligt med besök var det i alla fall! Helgen avslutades lugnt med matlagning (hemmagjorda biffar med potatis/palsternacksmos) och lite tv-tittande, med regnet ösandes utanför och tända ljus inne :) Hittade ett program som visar hur hjärnan tolkar allt den ser och hur den kan förvilla oss, i och med att vi egentligen bara ser exakt det vi tittar på. Jäkligt intressant!
 
Biffarna med potatis/palsternacksmos, haricot verts och lingon - Höstigt och gott :)

Kommentarer
Cissi säger:

Låter som en toppenhelg och kan inte annat än instämma i rubriken ;)

2013-09-25 | 09:49:23
Bloggadress: http://nastanperfekt.blogg.se
Lisen säger:

Ja den är verkligen härlig och nu är man bortskämd inför framtiden. Den är på 40 kvadrat men känns som att den är större just i och med att det är så högt i tak. Hur är det med dig förresten? :)
Kram

2013-09-26 | 21:32:01
Bloggadress: http://liiseen.webblogg.se
Mli - Mamma till Elton ♥ säger:

Åååh, men så bra ;) Det låter ju super!

2013-10-12 | 22:38:35
Bloggadress: http://idamli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback