Goodiebags och annat kul

Igår var det lördag igen, sjukt va snabbt veckorna flyger fram. På förmiddagen åkte vi i alla fall till Ica Maxi för att kolla in deras grillerbjudanden. Vi har kollat på en grill där förut och även på internet. Så när dom hade 20% rea så slog vi till. Blev även en lykta till balkongen handlat och mat såklart :P Eftersom att de hade Grilldag där ute så bjöds man även på Hamburgare, Grillad luffarbiff, Majskolv och sparris, samt dricka till det. Medan man stod där ute gick de även och delade ut fina goodiebags. Det här var det vi fick, tack ICA :)
 
Kantarellsås, BBQ-krydda, Bok av Niklas Ekstedt, Johnnys senap, Nyckelring samt Wettex-dukar. Bearneise-såsen fick vi inte i goodiebagen, men den var en gåva i form av en rabattkupong.
 
När vi varit hem och ställt in det vi handlat i kylen tog vi bussen in mot Globen där Fitnessgalan väntade. För de som inte vet är Fitnessgalan inte en gala, utan mer en mässa :P Det var flera olika företag som ställde ut sina olika grejer. Fanns mängder av proteinpulver, pwon, träningskläder, proteinbars, vitamindrycker osv. Vi såg även till fem gladiatorer; Hero, Pansar, Toro, Ice och Beast. Så det var ju lite kul ;) Pratade även en sväng med Pansar och köpte sedan träningsbyxor av Beast ;) haha. På scenen var det diverse uppträdanden/föreläsningar osv, då där tittade vi bl.a. på Flex utbud av träningsprogram och lite annan dans.
 
I Annexet ordnades Hälsomässan, som biljetterna också gällde till. Den sidan var inte alls lika rolig, så där blev det en snabb genomgång och sen lunch/fika i form av Kycklingwrap och kaffe.
 
Från fitnessmässan fick vi med oss en hel del grejer sammanlagt:
Ett par varsina kompressionsbyxor från Skins (därifrån kom även idolkortet på Beast), 4kg vaniljproteinpulver, Esapro, Proteinbars från Eiselt (supergoda) samt en goodiebag från Gymgrossisten innehållande en shake, tidning, armband(?), 2 olika pwos och en påse proteinpulver.
 
På kvällen sedan var det ju dags för Eurovision Song Contest. Var ganska många rätt så bra låtar med i år, så jag visste inte riktigt vilka jag tyckte att skulle vinna. Favoriterna var i alla fall Grekland, Armenien, Slovenien, Ungern och Schweiz.. Armenien var ju de som placerade sig best av dessa, bakom Sveriges tredjeplats. Att Österrike vann var ju tippat, men jag tyckte inte att dom skulle vinna. Var dock inte en dålig låt, till skillnad från Nederländerna som kom två. Jag tyckte helt seriöst att det var den sämsta/tråkigaste låten av allihopa - och ändå kommer den tvåa :O Helt förbluffad, men jag kollade fb innan jag la mig, och det var tydligen ganska så många som tyckte om den låten ändå... Vilken tyckte ni skulle ha vunnit?
 
Greklands bidrag, det var nog den bästa låten ändå.. Eller Slovenien, som jag hade som favorit från början..
 

Kommentarer
Cissi säger:

Låter som en bra helg ;)

Svar: Det var det verkligen :)
Helbraflinga

2014-05-20 | 18:40:10
Bloggadress: http://Http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback