Nutelladagen!

Nu är det egentligen inte meningen att jag ska skriva inlägg om vilka typ av dagar det är jämt, men jag måste bara skriva om dagens - nämligen Nutelladagen! Jag som i princip aldrig har ätit nutella i hela mitt liv (förstod liksom inte grejen med att folk köpte såna här "godis-portionspåsar" med hasselnötscreme när vi var yngre. Nu förstår jag hur gott det är och igår blev jag så sjukt sugen på de muffins jag gjorde när vi firade vår årsdag. Höll mig dock ifrån suget då, men nånting måste det bli inom snar framtid. 
 
Det vi har nutella hemma för (ibland) ha mestadels hittills varit för att ha på amerikanska pannkakor, med banan - det är supergott! Tycker du om Nutella? Och vad använder du Nutella till? Men efter att jag en gång har bakat med det kommer jag absolut att göra det igen! När jag kollar runt på mina obligatoriska bloggar för dagen är det ju en hel del recept, både gamla och nya, som jag fastnar för. Titta till exempel bara på de här (länkar till recepten finns under bilderna):
 
Fattiga Riddare med nutella och jordgubbar - hos Fridasbakblogg
 
Nutellacookies - hos Jennysmatblogg
 
Mini Nutella Cookie Cups - hos Bliminjäst
 

Kommentarer
Elin säger:

fy vad gott

2015-02-05 | 16:52:33
Bloggadress: http://elinlarsson.forme.se
MATILDA säger:

åh mums :D

2015-02-10 | 17:20:45
Bloggadress: http://matildays.se
Emmelie säger:

Helt klart en dag att fira, för nutella är ju så gott! Jag har det dock väldigt sällan hemma men använder det i så fall när jag bakar. Lät ju ruskigt gott på pannkakorna med banan! :-D

2015-02-10 | 19:47:03
Bloggadress: http://mildarabarber.blogg.se/
Johanna säger:

Har aldrig varit en nutellaätare men det kan hända att jag blir det efter att jag sett dessa bilder!

2015-02-11 | 22:16:53
Bloggadress: http://johannaarntzen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback