Den bästa sommaren!

Ja, vart börjar man efter att ha varit borta från bloggen såhär länge? Och vart börjar man när livet har ändrat sig totalt? Från att Allie kom till oss den 4 juli har det inte funnits något viktigare än henne. Hur någon så liten människa kan ta en med sån storm och ge och frambringa den kärleken - det är helt magiskt. Vilken underbart fin liten tjej vi har fått! <3
 
Jag ska försöka berätta lite om vår "semester" som vi har haft den här sommaren! Först och främst har vi haft turen att kunna ha pappa A hemma i hela 6 veckor, vilket har varit otroligt skönt. Nu i efterhand tänker jag att det hade varit väldigt kort, tomt och tråkigt att bara ha varit hemma 10 dagar med pappa A efter Allies ankomst. Så jag är verkligen glad att hon kom på sommaren under semestertider, och att A kunde vara ledig så länge.
 
Lillan har fått träffa så mycket folk under sina första 6 veckor. Innan hon var en vecka gammal träffade hon sina mostrar, mormor, farmor + Benny (vilket ni kan läsa om här), och sedan har det bara rullat på. Vi har fått besök utav Allies farfar + Kerstin, farbror Markus, Jessica och Jonas, Sandra, några utav grannarna, mormor, morfar och mostrarna (igen), Sebastian, Hanna och lilla Elsie. Mycket presenter har hon blivit bortskämd med och många nya famnar har hon fått legat i :)
 
En dag var vi och hälsade på Klara med familj i deras nya hus. Vi kom dit strax innan lunch och blev kvar i några timmar. Var kul att få se hur de numera bor och såklart även att träffa dem. Förutom lunch blev vi bjudna på en supergod vitvinbärspaj (har aldrig ätit vitvinbär på något annat sätt än från buske och i form av marmelad tidigare) där vinbären kom från deras tomt. De hade vinbär, hallon, äpplen, körsbär (och kanske något mer?) på tomten, och det är just sånt där jag saknar när vi bor i lägenhet! Neo hann leka en hel del med Nora (och Ethel) medan vi andra hann med en massa prat och bebisgos. Allie och Neo fick varsin present också. Allie fick en välkommen-till-världen-present i form av en superfin barnservis + haklappar medan Neo fick en storebrorspresent i form av en detektivlåda - tusen tack :)
 
 
Vi har även varit till Enköping och hälsat på. Där träffade vi gammelfarmor, -farfar och -mormor, en utav Allies tremänningar (med familj), farbror Markus + hans kompis Adam. Vi övernattade i Enköping och åkte sedan ut till Staxhammar dagen efter för att träffa farmor och Benny i sommarstugan. Hon skötte sig exemplariskt med mig och farmor medan pappa A, Neo och Benny badade mest hela tiden :)
 
Staxhammar
 
 
Många promenader har det blivit i solen - är så tacksam för vädret den här sommaren (och man kan ju inte låta bli att jämföra med förra sommarens dåliga semsterväder). Det har blivit någon promenad även i regn, men då har vi ju i alla fall fått testa regnskyddet till vagnen ;) Vi har också varit på besök till Aspuddsparken, varit till stränderna här runtomkring, gjort en utflykt till Telegrafberget ute i Trinntorp bland annat.
 
Såhär såg det ut när vi var till stranden en dag. Jag och Allie i skuggan bakom det nyinköpta soltältet medan pappa A och Neo mest badade. Sen blev det ju såklart också medhavd picnic :)
 

Kommentarer
Cissi säger:

Underbar och mycket finare väder än förra året <3
Hoppas den dröjer sig kvar läääänge :)

2016-08-23 | 12:49:17
Bloggadress: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback