Mammas hemmaplan

Jag och Allie har också varit till Sandviken och hälsat på under "semestern", medan pappa A och Neo varit till Göteborg och haft roligt :) Vi åkte bil upp, och det var första och enda gången jag kört bil själv den sträckan. Men det gick så bra så, Allie sov hela vägen och vaknade inte ens när vi stannade till i Uppsala en sväng :)
 
I Sandviken fick vi (hemma hos Allies mormor, morfar och mostrar) besök utav hennes gammelmormor och -morfar och min kusin Lisen med föräldrar. Var jättetrevligt att hinna umgås lite, och Allie fick fina presenter igen. Av gammelmormor o -morfar fick hon en duschhandduk med huva och av Lisen med familj fick hon en supersöt overall och converse-strumpor :)
 
Allie i gammelmormors famn och presenterna från Lisen med familj på bordet.
Tyckte kortet var himla snyggt också, V.I.B. = Very Important Baby ;)
 
På fredagen åkte jag och Allie till Högbo för att möta upp Sarah och barnen. V gick runt bland djuren och Julia fick leka av sig lite i lekparken innan det var dags för lunch. Vi beställde mat och satte oss ute för att äta... Strax invarderades vi av getingar (vilken hemsk getingsommar det har blivit...) och blev tvugna att flytta in - med en ammande Gustav, Allie i barnvagnen, Julia och våran mat. Det var inte det enklaste kan jag säga. Efter mycket om och men, och en omväg för mig för att komma in med vagnen så satt vi äntligen inne och kunde äta vår lunch i lugn och ro! Efter vi ätit åkte vi hem till Sarah och umgicks där ett tag, tills jag och Allie skulle åka och träffa Jessica + en kompis till henne. Vi hade tänkt fika på Marangoni, men de hade stängt. Sommarstängt. Vi tyckte att det var väldigt märkligt att ett café har stängt från kl 15 en vardag... Det är ju liksom fikatiden nr 1 :P Vi gick till Waynes istället och satte oss där och fikade och pratade ett bra tag. 
 
På lördagen var det dags för dop. Sarahs son Gustav döptes i Bomhus Kyrka och Allie skötte sig bra även där - sov igenom hela dopet ;) Det var en mysig tillställning som avslutades med smörgåstårta och fika i lokalen intill.Var kul att även få träffa Amanda och Carro som var där! Efter dopet åkte vi hem för att hämta mamma och Lotten innan vi åkte vidare till mormor o morfar på middag. Satt ute på den inglasade altanen hela kvällen och myste, trots regnet som vräkte ner utanför. Det är verkligen kvalitetstid att hinna träffas såhär <3
 
Bomhus Kyrka, och huvudpersonen för dagen i mammas famn
 
 Tryggare kan ingen vara - den typiska doppsalmen 
 
 Mumisgt godis hemma hos mormor o morfar - älskar tutti frutti :)
 
På söndagen var det dags att åka hem, men innan dess tittade vi på Lottens fotbollsmatch inne i Gävle/Hille. Matchen var jämn och spännande, men tyvärr förlorade Lottens lag med 3-2, efter att Hille gjort mål i slutskede utav matchen. Lotten åkte sedan med oss ner till Stockholm igen, och Allie sov hela resan då igen.
 
Systeryster Lotten, målvvakten med nr 98 på ryggen ;)
 

Kommentarer
Mia säger:

Tryggare är så himla fin :)

Svar: Ja det är den verkligen :)
Helbraflinga

2016-08-26 | 18:00:29
Bloggadress: http://salemsforsamling.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback