Firande x4

I fredags blev det kort dag på jobbet innan jag och A tog bilen upp mot Sandviken. Väl där bjöds vi på Tacos på kvällen (vilket vi nästan glömt bort att man kan äta, eller ja, det var i alla fall sjukt länge sen vi åt det hemma) och sen blev det öppningsmatch i EM på tv. 
 
På lördagen åkte vi o tittade på Lottens fotbollsmatch i regnvädret. Som tur var slutade det regna efter en liten stund och solen kom till och med fram litegrann, men det var lite småkallt. Lotten spelade ute för en gångs skull, forward istället för målvakt. Men hon var med bra där fram, en assist och ett skott "mot" mål (som hon fick felträff på) blev det bland annat. Var kul att se i alla fall :)
 
På eftermiddagen var det dags för kalas, både jag och Lotten (yngsta syrran) har fyllt år i början av juni, och mamma fyller nästa helg. Dessutom tog Linnea examen på fredagen. Mormor, morfar, och kusinerna (+1) med familj kom o hälsade på och firade oss. Det blev presenter, en massa gott att äta och även första omgångarna kubb för året :) tyvärr så förlorade mitt lag, men det var kul ändå! Tårtan på kvällen förresten, var bland de godaste tårtor jag ätit. Den hade pärongrädde och päronbitar i sig och marsipanen var täckt med choklad. Den både smakade och luktade päronsplitt - från Marangoni i Sandviken - mums! (y)
 
Middagen, som bestod av Exotisk bricka med skinka, rostbiff och potatissallad, samt Marangonis supergoda surdegsbröd!
 
 Tre systrar (och en mage) med rosbuketterna vi fick av mormor o morfar :)
 
Söndagen blev kort i Sandviken, då vi vid halv elva åkte in till Gävle för att träffa Ida och hennes sambo Erik. Det blev frukostbufféElite Grand Hotell och en massa snack. Var riktigt kul att ses, efter över ett år sedan sist!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback