Why couldn't every day be saturday or sunday?

Har haft en väldigt bra helg, som väntat. På lördag förmiddag testade jag mina rullskidor för första gången. Hade A och N som publik. Inte direkt påhejande, mest skrattande ^^ Jag förstår att jag måste sett rolig ut... Vingligt var det, ingen broms på skidorna och hjälm på huvudet - skitsnyggt! Men jag bjuder på fotot, så kan ni få ta del av det själva - ser ut som att man aldrig stått på ett par skidor, haha. Från början var det väldigt svårt, hjulen kändes tunga och det var svårt att diagonala med skidorna utan spår. Men det gick dock bättre efter en stunds åkande - lättast var uppförsbackarna :) Vågade dock inte åka ner för så många backar (utan broms som sagt), vilket resulterade i att det inte belv allt för mycket uppför heller. Men en rolig tur var det, och nu blir det träning imorgon! :)
 
Ser ut som att jag inte har något hår heller.. Aja ;)
 
Efter skidåkandet blev det dusch och sen iväg till Länna för lunch och lamptittande. N var gnällig och trött, så det var lite svårt att gå runt inne på Länna Möbler och sen på Ica. Men vi lyckades få mat handlat och lampa bestämt. Eller A hade iofs redan bestämt det för länge sen innerst inne, eller hur älskling? ;)
 
När vi kommit hem blev det bullbak. Testade att baka pepparkaksbullar som jag hittade på den här bloggen. Tack för tipset! De blev jäkligt goda, och fick en att längta lite mer till julen :) Och förresten, va roligt det ska bli att få julpynta i vår lägenhet sen :) hihi. Efter bakandet blev det städning av i princip hela lägenheten och sen mat i form av abborre med potatis, gräddsås och gräslök - mums!
 
Natten till söndag blev det inte mycket till sömn, var vaken mest hela tiden kändes det som. Det resulterade i att A och jag var väldigt trötta när N tyckte att det var morgon. Efter lite frukost blev vi piggare och snart kom Klara med familj på besök. De fick titta hur vi bodde och så fick N och N lite mellanmål innan vi promenerade iväg till Slottet för lunch. Vädret var inte det bästa, duggregn och gråmulet, men det var ganska skönt ute ändå. Blev lunch ute på Notholmens Café och sen en promenad hem och lite runt i området innan vi gick in. De fick sedan smaka våra pepparkaksbullar, och de var uppskattade av dem också :) Sen blev det lek och prat innan det var dags för dem att åka hem. Riktigt trevligt med besök var det i alla fall! Helgen avslutades lugnt med matlagning (hemmagjorda biffar med potatis/palsternacksmos) och lite tv-tittande, med regnet ösandes utanför och tända ljus inne :) Hittade ett program som visar hur hjärnan tolkar allt den ser och hur den kan förvilla oss, i och med att vi egentligen bara ser exakt det vi tittar på. Jäkligt intressant!
 
Biffarna med potatis/palsternacksmos, haricot verts och lingon - Höstigt och gott :)

Did you say inverted?

Idag är jag glad. Idag är det fredag. Idag har himlen spruckit upp från veckans senaste regnväder. OCH, idag vankas det till och med bullfika på jobbet. Inte för att jag kanske borde äta sånt, men det är ju ett trevligt inslag på fredagseftermiddagen :) Fick även lite extra energi igår kväll då älskling och jag hade en liten myskväll i soffan. Åt lätt middag, tittade på filmen Flight, åt någon godis och bara tog det lugnt. Väldigt välbehövlig kväll<3
 
Flight (2012) med Denzel Washington i huvudrollen.
 
I helgen blir det till att umgås; jag, älskling och lilla N. Får även besök/ska besöka ytterligare en liten N på söndag :) Ska få tid för att testa mina rullskidor och förhoppningsvis åka en tur, samtidigt som en promenad och fika vid slottet ska försöka hinnas med :) det skulle ju bli fint väder, så jag tror det här kommer bli en superbra helg.
 
Enjoy!

Is it because I'm in love...?

Igår åkte jag och älskling in till stan efter jobbet. Jag var på jakt efter stavar och pannlampa (till rullskidorna), för att kunna testa och börja träna med mina rullskidor. Hittade både och för hyfsat bra pris, så jag var nöjd! Sen fick jag gå runt med stavar mitt på drottninggatan - i högklackat och klänning ^^ Älskling hittade också ett sådant paraply som han hade letat efter. Sen, nöjda efter vår lilla shopping blev det mat på Barbeque. Skönt att unna sig lite vardagslyx genom att sitta på en restaurang och ta det lugnt, medan man pratar och njuter av den goda maten (som man inte har behövt laga själv), och varandra såklart ;)
 
 
Får inte min nya telefon idag heller, jag som trodde den skulle komma idag. I bästa fall kommer den imorgon, annars får jag vänta hela helgen på den...

Telefonkrångel

Fick en ny telefon igår genom jobbet. Tog emot den strax innan jag skulle gå hem och tänkte att nu ska jag sitta och fixa med den under kvällen. Laddade den och satt och väntade. När den var klar började problemen. Telefonen skickade felmeddelanden, startade om sig själv, hängde sig, visade streck på startskärmen mm. Blir så jäkla less på tekniska (eller alla sorts egentligen) prylar som inte fungerar trots att de är sprillans nya... Fick telefonen tillbakaskickad idag, så nu ska vi se när jag får en ny, och förhoppningsvis fungerande telefon igen. Samma nummer som vanligt dock, förutom att jag inte kan nås på mitt privata nummer under någon dag.
 
 
Wish me luck with the next one!

12 september

Igår var jag och hämtade ut mitt nya pass, mitt gamla gick ju ut 2 dagar efter vi kom hem från Venedig. Som vanligt såg man ju knäpp ut på bilden som man ska ha i 5 år... Aja. Vi ska ju åka utomlands med jobbet snart :) Det här året går resan till Marsielle, Frankrike. Det är inte direkt ett ställe jag har tänkt på att åka till, så det blir spännande! Är dock lite avundsjuk på A som ska åka till Dubai med sitt nya jobb... Men hur som helst ska det bli skönt att åka iväg och komma hem med nya upplevelser dokumenterade med kamera :)
 
Igår kväll blev det lite klipp-och-klistra-pyssel med kort. Det är ju faktiskt roligt och inte alls så jobbigt att sätta sig med när man kommer hem från jobbet :) Så nu måste vi bara sätta oss ner och välja ut lite bilder vi ska framkalla, så blir det foton på väggen och fotoalbum av det :)
 
Fick sällskap av både A och N på bussen i morse - mysigt! N verkar tycka det är kul att åka buss och visade till och med hur man skulle ha bältet på sig :) Idag är det jobb, besök hos naprapaten och middag med Amanda som gäller. Känner att jag måste ta mig iväg till naprapaten, har haft huvudvärk alldeles för länge nu och jag vill kunna träna igen (kan kan jag säkert, men det tar emot så hemskt när man har ont redan innan). Har även börjat få ont i ryggen, så det är säkerliget något samband där. Ringde nu på morgonen och fick tid redan i eftermiddag, bra! Undra vart jag och Amanda ska äta då.. Har inget bestämt än, men det blir säkert bra! Huvudsaken är att vi får träffas och slipper gå hungriga :)
 
 

Negativ energi

Då var det torsdag igen då. Bara torsdag. Jag ska vara på jobbet typ 17 timmar till av mina närmaste 23 vakna timmar. Den här veckan har gått så sakta... Och finaste A som bara ligger hemma och mår dåligt, tycker så synd om honom. Jag vill inte vara på jobbet nu, utan istället vara hemma och ta hand om honom. Vill även kunna vara ute om dagarna och njuta av det fina vädret som fortfarande infinner sig, men istället är man inne hela dagarna. Ja, lite bitter är jag, men jag ska försöka skärpa mig. Jag är ju inte direkt den enda som måste jobba här i stan, tunnelbanorna är knökfulla och allt folk kommer inte ens in. Jo jag vet att det beror på att Obama är in town, men det känns lite bättre på något sätt och se så mycket trött folk som också är på väg till jobbet. För trött har jag varit länge också, vet inte om det beror på att jag inte tränar eller vad det är, men jag sover i alla fall inte för lite. Och med den här tröttheten har jag senaste tiden haft en liten molande huvduvärk hela tiden, vilket inte direkt får en att vilja träna heller. Usch, jag måste skärpa mig! I helgen får jag försöka ta mig ut och springa eller nåt, trotsa huvudvärken (och den smygande förkylningen som inte verkar bli nåt ordentligt *pepparpeppar*) och se om det hjälper.
 
Vilket svammel det här blev, men jag var bara tvungen. Hörs! 

Slapphelg med sjukstuga

September redan, oj vad tiden går fort. Men jag ser fram emot hösten, känner att snart är det färgglada löv ute, en mysig halsduk på morgonen och ljusen kommer att vara tända mest hela tiden :) Nu sitter jag hemma i lägenheten, VÅR lägenhet (det är fortfarande så underbart att kunna säga så). Sambon ligger och sover, han är sjuk stackarn, så det har varit en lugn helg för vår del. N blev ju sjuk tidigare i veckan, så det var bara frågan när någon av oss skulle ta efter. Jag är frisk än så länge, småkänningar i halsen bara, men jag hoppas det inte blir mer.
 
I fredags var det After Work med 14 andra från jobbet. Vi hade bokat bord på The Bishop Arms i gamla stan, så där blev det dricka, mat och efterrätt. Var en trevlig kväll som inte höll på allt för länge. Jag och A åkte hem vid 22-tiden, vilket var välbehövligt. Sömnen har ju inte varit den bästa de senaste två veckorna. Var skönt att lägga sig i tid och slippa kliva upp när klockan ringde, även om vi under natten stördes av en störtskur som smattrade på takfönstret. Igår tog vi det lugnt, låg och kramades i soffan, tittade på film, åt fruktsallad med glass och så :) Mysigt! Idag blev det att sova ut ordentligt, la oss vid 23 igår och vaknade inte förrän 9.30 idag. Välbehövliga timmar! Nu har jag plockat lite här hemma, men ska nog roa mig vid datorn en stund medan A sover. Måste försöka fixa med bilder, skulle vilja framkalla och fixa fotoalbum igen... :)