Ni vet...

Ni vet en sån där träning som man sett fram emot som inte alls blir som man tänkt sig. En sån där träning när instruktören är utbytt och flera personer avbokat passet. Ni vet ett sånt där pass när det är iskallt i salen och just den dagen hade man ingen extra tröja med sig. Ni vet en sån där tränare som inte är van att köra den typen av pass, ett sånt där pass som blir lätt och långsamt. Ni vet när en av oss frågar om ledaren kan höja tempot, ledaren "höjer" men tempot förblir detsamma. Ni vet ett sånt där pass när man känner att man istället borde ha varit hemma och gjort något bättre. Ett sånt där pass när man fortfarande är kall efter 1 timmes träning. Ett sånt pass hade jag tyvärr i torsdags.
 
Klaga ska man väl inte göra, för ledaren gjorde vad hon kunde och ställde upp när den ordinarie ledaren fick förhinder. Men lite tråkigt är det, när man planerar in ett extra pass i veckan, trots att man egentligen inte har tid, bara för att man verkligen vill gå på det där roliga passet...
 
Idag blev det gym med sambon istället, det gick riktigt bra faktiskt, trots smärtan i ryggen! Fick hoppa över en övning bara, men den bra känslan är tillbaka i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback