Lite av varje

I fredags tjuvstartade vi lite med kladdkaka, eftersom att vi inte skulle hinna med det på lördagen, då det var Kladdkakans dag. Jag testade göra en kladdkaka med kanderade hasselnötter i, men den blev vääldigt söt, trots att jag tog mindre socker än vad som stod. 
 
På lördagen åkte vi hem till A's pappa i Västerås och hälsade på. Vi fikade, åt och umgick med A's pappa + Kerstin + Kerstins barn med respektive (som också kommit dit för att äta på kvällen). Vi hade trevliga timmar dä från tretiden, men ganska snart började vi märka hur slö N blev. Han blev sedan varmare och varmare, och slöare och slöare, och hade en hel del feber när vi åkte hem, stackarn! Han sov i bilen, vaknade när vi kom hem men kunde somna om rätt omgående efter att han fått en alvedon. 
 
På söndagen väckte vi pappa A med en present på Fars Dag. Han fick manchettknappar av Neo som han verkade bli väldigt glad över :) Det blev amerikanska pannkakor till frukost och sen var det dags för höststädning i föreningen. Ingen av oss tre var egentligen särskilt frisk, men jag var väl mest frisk och kände att jag ville hjälpa till med städningen, trots regnet som föll. Sagt och gjort, jag klädde på mig (finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder) och gick ut medan A och N var inne och vilade. Jag krattade en massa löv, sopade gångar, gick och hämtade upp/tömde säckar mm. Städningen avslutades sedan med gemensam fika - så det var riktgti trevligt att träffa och prata med några av grannarna, som man i princip aldrig annars gör. Lagom til städningen var slut hade det också slutat regna.
 
Bild från A's instagram
 
Eftermiddagen och kvällen innebar handboll i Skanstullshallen. Syster Linnea kom ner med sitt lag (mitt gamla) och spelade mot Bolton, så jag och Felicia hade bestämt oss för att åka och kolla. Hennes pojkvän var också med, så jag fick förstå lite norska ;), och även Cissi med hennes kompis kom dit och tittade. Var en väldigt spännande match faktiskt, som Forsbacka till slut tog hem med 21-20. Väldigt kul att träffa både syrran och gamla lagkamrater där :)
 
 Forsbacka i svart mot Bolton i gult
 
Här skjuter Linnea ;)
 
Blev väldigt mycket gjort den här helgen, men det var bara roligt! Skönt också att ha något att göra en söndag kväll, när jag för övrigt senare kom hem till en supergod Boeuf Bourguignon som min fina A hade kokat ihop :) <3
 
 

Hammarby - Lugi

Igår var det dags för handboll - var såå länge sen jag tittade på det live! Tror senaste live-matchen var på syrrans match för (kollade instagram...) 2 år sedan. Eventuellt att vi har kollat på andra syrrans match under förra året, men innan dess, och i den här nivån.....
 
Det var alltså Hammarby som mötte Lugi, Elitserien herrar. Det var fri entré den här dagen och det var med andra ord knökfullt! #Stockholmhjärtahandboll Tror vi gick runt hela hallen en och en halv gång innan vi hittade plats, på kortsidan. Var med andra ord bra stämning och även matchen var spännande! Hammarby ledde med 5 bollar ett tag, men tappade i andra halvlek och förlorade till slut med 24-28. Det var i alla fall riktigt kul att titta, och jag måste försöka göra det igen snart! Strösta minuset var bara att man gick därifrån med bajen-ramsor på hjärnan... ;) #inteallsbajareegentligen
 
 
 

tAKiDA - All Turns Red

I söndags åkte jag till Uppsala för att träffa Jessica och gå på tAKiDA. Men innan det var dags för det så gick vi runt en liten sväng i stan (kollade bland annat vart vårt Uppsalakontor låg) och satte oss sedan på en Italiensk restaurang och åt. Jag tog en jättegod räk- och saffrans rätt med pasta :) 
 
tAKiDA spelade på Katalin (Godsmagasinet), vilket låg alldeles bredvid stationen. Jag hade oroat mig lite över aqtt inte riktigt kunna låtarna, eftersom det nu var ett tag sedan jag lyssnade på dem. Men jag hade fel, kunde de flesta låtarna och fick till och med ont i halsen av att sjunga så mycket ;) haha. Spelningen var ritkigt bra i alla fall och det var såklart kul att träffa Jessica igen, var över ett år sedan sist. Spelningen böjade dock vid åtta och var klart runt halv tio. Som tur var hann jag med pendeln som gick 21.56 från Uppsala och var hemma strax innan tolv. Lite trött var jag ju igår morse, men det var det värt :)
 
 
 
 
 
Tack för den här gången, tAKiDA och Jessica :)
 
Här är förresten maten jag åt:
Riktigt god!
 

Recension - Lindahls Kvargnyheter

För ett (bra) tag sedan såg jag att Lindahl hade kommit ut med några nya smaker på deras kvarg, utan tillsatt socker. Jag tänkte från början testa endast de två som lät goda, men sen kunde jag inte motstå att testa även de andra två. Det är ju så kul med nyheter... ;)
 
 
Go Bananas var den jag testade först. Den ska ha en smak av banan och valnöt och var den jag tyckte lät godast av de här fyra. Tyvärr, måste jag säga, så smakade den alldeles för mycket valnöt. Jag kände nästan ingen banansmak alls (vilket var det jag såg fram emot), utan mest bara den bittra smaken som valnötter för det mesta har. En besvikelse, men den funkade. Jag ger den 3/5 poäng.
 
Toffe Therapy var den andra kvargen jag testade, vilke jag hade hört var god. Det första jag möttes av var den bruna färgen på kvargen, vilken inte såg särskilt inbjudande ut. Smaken sedan var mest bara konstig, lite gott med kolasmak, men den smakade alldeles för konstgjort för min smak. Jag ger den 2/5 poäng.
 
Call Me Coffe var näst på tur. Lite kaffesmak kunde ju vara gott i, tänkte jag. Men ack så fel jag hade, smakade kallt kladdigt kaffe ungefär... Den var faktiskt hemsk! Även här var det en riktigt motbjudande brun färg + att det var koffein i den. Jag förstår faktiskt inte varför det ska behöva vara det i den. Kvargen får 1/5 poäng.
 
High on Life var den fjärde kvargen i den här serien och jag hade faktiskt inte tänkt köpa den först. Vad är det för dumheter att ge en kvarg en energidryckssmak - vad smakar energidryck liksom? Men, jag kunde inte hålla mig ifrån att köpa den när jag hade testat de andra tre. Även den här hade koffein i sig och med tanke på smakbeskrivningen hade jag ingen förhoppning. Den här överraskade mig ändå positivt, första skeden var jättegod! Ju mer man åt, desto mer konstig eftersmak blev det dock... Kvargen får egentligen en trea, men 2/5 med tanke på att det var koffein i den.
 
Vinnaren är alltså smaken Go bananas, även om inte den var nån toppensmak. Såg precis nu i helgen att de kommit ut med ytterligare en ny smak som jag tror att kommer falla mig MYCKET bra i smaken - nämligen Pepparkakssmak! Hihi :) Kommer en recension även på den framöver, om jag hittar den nån stans!