Nyår

Dagen efter Neo hade fått skidor i julklapp ville han såklart ut och testa dom, och det var ju tur att det faktiskt var snö ute då! Vi gick till en gräsyta här i närheten där han fick åka en stund. Han var jätteduktig för att aldrig ha stått på ett par skidor - naturbegåvning som sin pappa med andra ord :) Han åkte själv en stund med och utan stavar, men sen på slutet ville han bara att man skulle skjutsa runt honom. Det var lite småsvårt faktiskt då han enbart lutade sig bakåt mot ens händer och blev som en spagetti i kroppen ;) Menmen, första gången var som sagt riktigt bra!
 
 
Till nyårsafton hade snön mer eller mindre försvunnit igen, så då gick vi till lekparken istället på förmiddagen. Det var rätt kallt ute, så att sedan komma in och fixa iordning våfflor med varm choklad till var riktigt gott :) Eftermiddagen spenderade vi sedan med en hel del lek och bland annat byggande/bakande av lera. Jag och N bakade med lera medan A bakade bröd och fixade efterrätten till kvällen.
 
Undra vem som var mest koncentrerad... ;)
 
Även kvällen firade vi hemma, bara jag, N och A, vilket var rätt skönt. Vi var trötta och det kändes nästan bara konstigt att sitta uppe och vänta till klockan var tolv, men det gjorde vi ändå, jag och A. Jag insåg att det bara skulle vara dumt att lägga sig och sedan vakna av alla smällar som skulle bli.. Vår nyårsmiddag bestod i alla fall av:
 
Jordärtskockssoppa med bacon och bröd med soltorkade tomater i
 
Ravioli med salami, grädde och ruccola
 
Leilas Chokladbakelser med vaniljglass och hallon
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback