Soundtrack

Igår satt jag och lyssnade på lite olika soundtrack. Ville gärna höra de från Insurgent, som jag ännu inte lyssnat på. Det var en bra spellista (lyssna här) med lugna och härliga låtar :) Något som är mindre bra och som jag är besviken på, är att det tar ett helt år till nästa film kommer ut, och då är det inte ens hela! Den tredje filmen delas upp i två, som de flesta nu för tiden känns det som, och visas med ett års mellanrum! Så tråkigt..
 
Lyssnade också på soundtracket från (Fast &) Furios 7, som för övrigt har biopremiär imorgon!! Har sett fram emot den filmen sen jag såg 6:an förra året och då vi fick gå på röda mattan, och på söndag ska vi äntligen gå och se den! :D Förväntningarna är höga och jag både tror och hoppas att även den här kommer att vara rikitgt bra. Musiken jag satt och lyssnade på igår var verkligen bra, sån skön känsla i låtarna och man blev taggad! Lyssna på den här du ocskå :) Tips tips!
 
Bild lånad från Imdb
 

Kommentarer
Sarah - Mamma till Julia säger:

Vadå tråkigt??? MERA FIIILM JUU :D

2015-03-31 | 21:12:56
Bloggadress: http://sarahclasson.blogg.se
Cissi säger:

Sv: så kan det ju absolut vara 😊 vi gick ut tema att Iris låg i magen idag förra året.. Blev sjukskriven och Marcus fick vara hemma så gick ju inte att dölja längre ;)

2015-04-01 | 20:17:01
Bloggadress: http://nastanperfekt.blo.gg
MATILDA ROSQVIST säger:

Älskar fast and furious 7! :)

2015-04-02 | 12:19:42
Bloggadress: http://matildays.se
Mikaela säger:

Jag älskar filmmusik! :)

2015-04-08 | 11:13:55
Bloggadress: http://orsin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback