4-årskalas!

I helgen fyllde Neo hela 4 år (tänka va fort tiden går!) och det var såklart dags för ett kalas. Han hade sitt första barnkalas och verkade ha väldigt kul. Istället för den traditionella fiskdammen ordnade vi en Skattjakt för barnen. Eftersom att de inte var äldre än 4 år skippade vi att göra en karta, då den troligtvis skulle vara för svår för barnen att tyda. Istället så hade vi ställt ut olika saker i lägenheten på fel ställe, som de sedan skulle ställa tillbaka på rätt plats. På rätt plats fanns sedan nästa ledtråd/sak som de skulle ställa till rätta. Shampoflaskan låg i en sko, N's skjorta låg i kastrullen i köksskåpet osv. Det var kul att de liksom kunde utföra leken själva och till slut komma fram till skattkistan där det låg en skatt, med lite småprylar i :)
 
 
Till kalaset hade jag bakat chokladmuffins med hallonfrosting, A hade bakat nyttiga chokladbollar och N's mamma hade gjort tårtan. Vi hade också ett fruktfat med en massa olika frukter, och det var nog vad som uppskattades mest av de flesta! Stimmigt men kul, och lagom mycket barn/vuxna var det :)
 

Kommentarer
Cissi säger:

Det är stort att få ha kalas för kompisarna :)

Grattis till Neo!

2016-01-26 | 12:41:19
Bloggadress: http://cissileandersson.blogg.se/
Camilla säger:

Halloj där! Var alldeles för länge sen jag kikade in hos dig känner jag! Eller hos nån öht egentligen. Har svårt hinna med bloggläsandet sen en tid tillbaka, hamsterhjulet snurrar på tok för fort för mig just nu...

Men kul med kalas! Smart idé med skattjakten! Och kids ääälskar ju sånt där :D Perfekt!

2016-01-26 | 20:29:37
Bloggadress: http://radhuslivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback