Dubbelgrattis!

I helgen var jag och Allie i Sandviken och hälsade på. Vi åkte hemifrån på fredag förmiddag, lämnade av A och N i Enköping (A skulle spela golftävling på lördagen) och åkte sedan vidare. Kom fram till ett soligt Sandviken och Allie lekte massor ute på tomten. Vid 18-tiden kom min faster + man och Allies ena tremänning, strax innan pappa/morfar kom hem från jobbet. Blev grillat till middag och en hel del prat under kvällen :)
 
Allie lekte länge ute i lekstugan, med alla matgrejer. Här matar hon "bebisen" :) kommer bli en bra storasyster det där <3
 
På lördagen kom även Linnea dit, lagom till frukosten :) Det fina vädret hade försvunnit och lagom till att vi skulle gå ut på förmiddagen så började det regna - och det höll sedan i sig mer eller mindre hela dagen. Vi var dock ute en del ändå och lekte, i regnkläder. 
 
Gungan var även den väldigt populär - som morfar hade satt upp :)
 
Spela fotboll är kul - stora coola tjejen!
 
Sen vid 15-tiden var det dags för kalas för Lotten, som fyllde 18 år (i söndags) - stort grattis till henne!! :D då kom även min mormor och morfar, morbror + (numera) fru och kusin dit och senare på kvällen även Linneas pojkvän. Blev en mycket trevlig eftermiddag/kväll och Allie uppskattade verkligen alla som kunde leka med henne hela tiden ;)
 
Födelsedagsbarnet till vänster (som fick ett armband från Gynning Jewelry från oss), sedan mamma, pappa, mormor och morfar :)
 
Hihi :)
 
<3
 
Söndagen bjöd på sovmorgon, och sen finväder igen. Vi fortsatte att umgås och vara ute och efter att vi fikat på eftermiddagen åkte jag och Allie till Enköping igen för att hämta upp A och N. Det blev även middag hemma hos svärmor/farmor och Benny innan vi åkte hem :)
 
En av mina absolutra favoritdofter - syrén!
 
Gunga mera :)
 
Älskar henne! <3
 
På måndagen blev det dags att säga grattis till Lotten igen - då hon tog KÖRKORT!! Whoop whoop :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback